Üniversitelilerin esrarlı eğlencesinde acı son!

Haber Giriş : 01 Mart 2006 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde eğlenmeye gittiği arkadaşıyla alkol alıp esrar içtiği ileri sürülen Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi 24 yaşıdaki Emre P., duş almak için girdiği banyoda baygın halde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Acı haberle yıkılan baba Mehmet Nail P., ?Zehir tacirleri artık can yakıp, acı çektirmesin'' dedi.

Emre P.'nin arkadaşları ifadelerinde esrarı Bornova Hükümet Konağı'nın arkasındaki dolmuş durağından aldıklarını söyledi.

Ege Üniversitesi (EÜ) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Z.T., üniversiteli arkadaşları ile dün akşam saatlerinde buluştu.

FENALAŞINCA BANYOYA GİTTİ

M.G.'nin evine giden 5 genç yolda bir büfeden yine alkollü içki satın aldı. Evde birlikte alkol almayı sürdüren gençler, iddiaya göre daha sonra esrar da içti.

Esrar içtiği iddia edilen gençlerden Emre P., arkadaşlarıyla oynadığı sırada birden göğsünün ağrıdığını, bayılmak üzere olduğunu söyledi.

Duş almak için banyoya giden Emre P.'nin, uzun süre dışarı çıkmaması üzerine arkadaşları durumdan şüphelenip kapısını zorlayarak açtıkları banyoya girdi.

Yerde yüzü koyun haraketsiz olarak yatarken buldukları Emre P.'yi ayıltmaya çalışan gençler, başarılı olamayınca arkadaşlarını Ege Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Acil Servis'te müdahale edilen Emre P.'nin yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

UYUŞTURUCU DOLMUŞ DURAĞINDAN

Hayatını kaybeden Emre P. ile 1.5 yıl önce de Fethiye'de trafik kazası geçirdiği ve ölümden döndükleri öğrenilen arkadaşı M.G., polisteki ifadesinde eğlenceden acıya dönüşen gecede alkol alıp esrar içtiklerini itiraf etti.

Olaydan sonra şoke olan ve uzun süre ağlama krizine giren gençler daha sonra ifadeleri alınmak üzere Merkez Karakolu'na götürüldü. M.G. gibi uyuşturucu kullandıklarını kabul eden gençlerin ifadelerinden esrarı, Bornova Hükümet Konağı'nın hemen arkasındaki dolmuş son duraklarında bulunan adını bilmedikleri bir kişiden aldıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber