Hırsızı, eşinin hediye ettiği tişörtten yakaladı

Adana'da bir kişi, evine giren hırsızlardan birini eşinin hediye ettiği tişörtünden tanıyıp yakalayarak polis merkezine teslim etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2013 09:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da bir kişi, evine giren hırsızlardan birini eşinin hediye ettiği tişörtünden tanıyıp yakalayarak polis merkezine teslim etti.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesine bağlı Akdeniz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, halı yıkamacılığı yapan Ercan Varkal ve güzellik uzmanı olan eşi Sibel Varkal, sabah çalışmak için evden çıktı. Öğleye doğru ise daha önceden evin etrafında gelip keşif yapan ve çiftin çalıştığını belirleyen 4 hırsız, evin etrafındaki teli keserek bahçeye girdi. Ardından evin demir şebekesini sökerek plastik doğramayı açıp evin içine girdi. Hırsızlar önce mutfağa giderek buzdolabındaki yiyeceklerle karınlarını doyurdu. Daha sonra ise evde bulunun dizüstü bilgisayar, fotoğraf makinesi, altın ve paraları aldı. Hırsızlar bununla da yetinmeyerek güzellik uzmanı malzemelerini ve Ercan Varkal'ın Messi ve Adana Demirspor formasıyla birlikte 15 tişörtü alıp kayıplara karıştı. Akşam olduğunda ise Sibel Varkal evine geldiğinde odaların karıştırılmış olduğunu gördü. Hemin eşine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis bile gördüğü manzara karşısında şaşırdı. Çift polisin inceleme yapmasından sonra evlerini düzenledi.

Varkal, ertesi gün işe gitmek için motosikletiyle giderken Karataş Bulvarı'nda bir çocukta eşinin kendisine hediye ettiği tişörte benzer bir tişört gördü. Bunun üzerine çocuğun yanına girerek tişörtü nereden aldığını sordu. Çocuk bir arkadaşının hediye ettiğini söyledi. Ancak buna inanmayan Varkal, tişörtün ön tarafından bir defo olduğunu ve büyük beden olduğunu bildiğinden bu izlere bakınca kendi tişörtü olduğunu anladı. Bunun üzerine şahsı polis merkezine götürerek evine giren hırsızlardan birini olduğunu söyledi. Zanlı Ö.Z. polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Varkal, çocuğunun ve eşinin psikolojisinin bozulduğunu özellikle çocuğunun artık eve gelemediğini belirterek, "Hırsızlar evde ne ver ne yok almışlar. Çaldıkları tişörtleri de bugün buldum. Anneme götürdüm yıkayıp astı. Hırsızların rahatlığına bakar mısınız evde kahvaltı bile yapmışlar. Aklınıza ne gelirse çalmışlar. Buna rağmen adamı ben yakaladım adliyeden serbest kaldı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber