İstiklal aile sağlığı merkezi tamamlandı

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi'nin yaptığı İstiklal Aile Sağlığı Merkezi, son yapılan düzenlemelerin tamamlanmasıyla birlikte en kısa sürede hizmete açılacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2013 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstiklal aile sağlığı merkezi tamamlandı

Karatay Belediyesi tarafından Saraçoğlu Caddesi üzerinde yapılan İstiklal Aile Sağlığı Merkeziyle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "2 bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan İstiklal Sosyal Tesisleri'ne bağlı Aile Sağlığı Merkezi, bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacak. Çeşitli branşlarda hizmet verecek merkezinde aynı anda 5 doktor görev yapabilecek. Sağlık merkezi en kısa zamanda hizmet verecek Belediye olarak hemşehrilerimizin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sosyal tesis inşaatı çalışmalarına hız verdik. Bu kapsamda yapımı tamamlanan İstiklal Sosyal tesisi içerisinde, aile hekimliği, emekli konağı, muhtar odası, market alanı ve 600 kişilik düğün salonunun bulunuyor" dedi.

Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi'nin bölge insanının ihtiyacına göre yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit edip, o hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber