Avcılar atış poligonu istedi

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur toplantıları tüm hızıyla sürüyor. Huzur toplantılarının bu haftaki durağı Kocasinan Mahallesi’nde bulunan Lüleburgaz Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2013 20:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Avcılar atış poligonu istedi

Toplantıya Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Haluk Karakuş, Müdür Yardımıcı Serkan Derin, büro amirleri, Kocasinan Mahallesi muhtarı Çetin Kamacı, Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Olcay Şentürk ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Olcay Şentürk, Emniyet Müdürü Haluk Karakuş'dan Lüleburgaz'da bir atış poligonunu yapılması talebinde bulundu. Şentürk, "Avcılık kulübümüz Lüleburgaz'da bin 300 üyeye sahip bir kulüp. Bir atış poligonu olmaması bizim için bir sorun teşkil ediyor. Lüleburgaz'da amatör yarışmalar düzenleniyor, kulüp olarak büyük bir tesisin yapılmasını istiyoruz, bu atış poligonundan hem polisler hem jandarma hem de biz faydalanabiliriz"dedi.

Emniyet Müdür'ü Haluk Karakuş da bu talebi ilgili makamlara iletme sözü verdikten sonra, vatandaşların güvenliğin, huzurun sağlanması ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Karakuş, ''Vatandaşlara suç oranlarının azaltmasında bizim kadar önemli işler düşüyor. En ufak bir şüphe duyduğunuz her konuda 155'i arayıp bizi haberdar etmelisiniz. Toplumun huzuru açısından 155'i aktif kullanın'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber