Çocukluk arkadaşını öldüren cinayet zanlısı teslim oldu

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, tartıştığı çocukluk arkadaşını silahla öldüren bir kişi polise teslim oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2013 16:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çocukluk arkadaşını öldüren cinayet zanlısı teslim oldu

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, tartıştığı çocukluk arkadaşını silahla öldüren bir kişi polise teslim oldu.

Olay, Kartepe Arslanbey köyünde meydana geldi. Bir süre önce Arslanbey'den Bursa'ya taşınan ve Bursa'da ikamet eden Dündar Yıldırım (35) isimli şahıs, Recep U. isimli şahısla aralarında geçmişe dayalı husumetleri bulunuyordu. Daha önce yaşanan olaylardan dolayı Dündar Yıldırım'ın kardeşi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kardeşi cezaevinde olan Yıldırım, Recep U.'dan kardeşinin cezaevinde olması nedeniyle 20 bin lira istedi. Ancak Recep U. para vermeyi kabul etmedi.

Recep U. ile Dündar Yıldırım'ın aralarındaki sorunu çözmek üzere Yıldırım'ın çocukluk arkadaşı Şevki Öztürk aracı oldu. Telefonda tartışan ikiliden Dündar Yıldırım daha sonra Arslanbey'e geleceğini söyledi. Olay gecesi Yıldırım'ın Bursa'dan bindiği ticari taksi yolda arıza yaptı.

Daha sonra Bursa'dan 16 T 8539 plakalı ticari taksiye binen Yıldırım, Arslanbey'de Şevki Öztürk ile buluştu. Bir süre konuşan ikili tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Öztürk, Yıldırım'a 3 el kurşun sıktı. Kanlar içinde yere yığılan Yıldırım, olay yerine geldiği taksi şoförü tarafından araca bindirilerek hastaneye götürülmek istenirken İzmit Caddesi üzerinde virajı alamayarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı haldeki Dündar Yıldırım ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Dündar Yıldırım, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Dündar Yıldırım, toprağa verilmek üzere Bursa'ya gönderildi.

Olayın firarisi olarak aranan Şevki Öztürk, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Öztürk, adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber