'Güvenli okul güvenli eğitim' için bir araya geldiler

Bilecik’in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü, 'Güvenli okul-güvenli eğitim' projesi kapsamında okul müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Eylül 2013 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Güvenli okul güvenli eğitim' için bir araya geldiler

İlçe Emniyet müdürlüğü lokalinde gerçekleştirilen toplantıya ilçede bulunan eğitim kurumlarının müdürleri katıldı. İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hakkı Güner tarafından proje hakkında okul müdürlerine bilgiler verildi. Güner, polis ekipleri tarafından okulların her gün düzenli olarak öğrenci giriş çıkış saatlerinde kontrol edildiğini söyledi. Hakkı Güner, "Okullarımız ve öğrenci giriş çıkış saatleri sürekli olarak tarafımızca takip ediliyor. Okullarımız gecede 3 defa kontrol ediliyor. Okul müdürlerinden ricam imkânları çerçevesinde okulların fiziki tedbirlerini almaya çalışsınlar. Bizler öğrencilerimiz ve sizlerin huzurlu bir eğitim öğretim dönemi geçirmesi için çalışıyoruz. Hep birlikte hareket ederek emniyet açısından mevcut sıkıntı ve aksaklıkları da gidermek için çaba sarf edeceğiz. Her şeyden önce aramızda ki iletişimi iyi sağlamamız gerekiyor" dedi.

Ardından okul müdürlerinin yaşadıkları sıkıntılar ve talepleri alındı. Alınan talepler not alınarak bu konuda gerekli çalışmaların yapılması kararlaştırıldı. Öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması için seminer düzenlenmesi noktasında fikir birliğine varıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber