Hava sıcaklığı azalıyor

Hava sıcaklığı kuzey, doğu ve iç kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Eylül 2013 09:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hava sıcaklığı azalıyor

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğusu ile Hatay, Osmaniye ve Adana çevrelerinde görülecek yağışların; Rize, Trabzon'un doğusu ve Artvin'in kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey, doğu ve iç kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, zamanla Marmara, Ege, İç Anadolu ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ VE ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Rize, Trabzon'un doğusu ve Artvin'in kıyı ilçelerinde yerel olarak kuıvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber