Belediye personelleri tekne turunda bir araya geldi

Fethiye Belediyesi'nin her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiği On İki Adalar, turu bu senede renkli görüntülere sahne oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2013 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye personelleri tekne turunda bir araya geldi

Fethiye Belediyesi'nin her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiği On İki Adalar, turu bu senede renkli görüntülere sahne oldu.

Yoğun iş temposundan uzaklaşmak, moral ve motivasyonu yükseltmek için, 11 yıldan beri düzenlenen tekne turuna bu yılda yaklaşık 700 kişi katıldı. Belediye içerisinde yoğun mesai harcayan personeller aileleriyle birlikte eğlenceli bir gün geçirdiler.

Fethiye Belediyesinin düzenlemiş olduğu geleneksel on iki adalar tekne turuna Zabıta Biriminden, Feski'ye, Tamir bakım atölyesinden İmar işlerine, Temizlik İşlerinden İtfaiye'ye kadar bütün birimlerin çalışanları aileleri ile birlikte katıldı. 10 tekne ile yapılan gezide yaklaşık 700 kişi gün boyu mavi yolculukta stres attı. Tekneler halinde 12 adalar turuna çıkan belediye çalışanlarını Fethiye Belediyesi Liman Müdürü Okan Arıkan yolcu etti. Belediye çalışanları ve aileleri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya düzenlediği geziden dolayı teşekkür ederken, yoğun iş temposundan uzaklaşmanın moral olarak iyi geleceğini belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber