Ödemiş'in Şirinköy Muhtarı İbrahim Özdemir yaşam savaşını kaybetti

Yaklaşık 1 ay önce Ödemiş'in Rahmanlar Köprüsü yakınlarında yola fırlayan köpeğe çarpmamak için otomobilinin direksiyonunu kıran ve kontrolü yitirerek taklalar atıp ağır yaralanan Şirinköy muhtarı İbrahim Özdemir (55), günlerdir devam eden yaşam mücadelesini kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2013 00:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ödemiş'in Şirinköy Muhtarı İbrahim Özdemir yaşam savaşını kaybetti

Ağır yaralı olarak İzmir Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen ve burada tedavi altında olan Muhtar Özdemir, hayata gözlerini yumdu. Muhtar Özdemir'in ölümü, köyünde ve çevrede büyük üzüntüye sebep oldu.

Ödemiş Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu 2. Başkanlığı, Ödemiş Ziraat Odası Genel Sekreterliği, Köylere Hizmet Götürme Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de sürdürmekte olan Özdemir'in cenazesi dün (Salı) öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra yoğun bir katılımla köyü Şirinköy'de toprağa verildi.

Şirinköy'de kılınan cenaze namazına Bayındır Kaymakamı Ödemiş Kaymakam Vekili Mehmet Makas, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber