Eşini ve oğlunu bıçaklayıp intihar etmek istedi

Eskişehir’de cinnet geçiren bir baba eşini ve 2 yaşındaki oğlu bıçakla yaraladıktan sonra intihara teşebbüs etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2013 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşini ve oğlunu bıçaklayıp intihar etmek istedi

Eskişehir’de cinnet geçiren bir baba eşini ve 2 yaşındaki oğlu bıçakla yaraladıktan sonra intihara teşebbüs etti.

Olay, Kurtuluş mahallesi Yunus Emre caddesi üzerinde bulunan Sezer Apartmanı'nda sabaha karşı 04.00 sıralarında meydana geldi. İnşaat işçisi olan 58 yaşındaki 2 çocuk babası Yaşar A. cinnet geçirerek önce 39 yaşındaki eşi Gülcan A.'yı daha sonra da 2 yaşındaki oğlu Yusuf A.'yı ekmek bıçağı ile öldürmek istedi. Apartmandaki gürültüler üzerine komşuların 155'i arayarak haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri, Yaşar A.'nın açmamakta direndiği kapıyı kırarak içeriye girdi. Eşini ve oğlunu çeşitli yerlerinden bıçakla yaralayarak öldürmek isteyen Yaşar A.'nın, polisleri karşısında görünce elindeki ekmek bıçağını vücuduna saplayarak intihar etmek istediği ileri sürüldü. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Gülcan A. ile oğlu Yusuf A.’ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdılar. Hastanede tedavi altına alınan Gülcan A. ile oğlu Yusuf A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Eşi ve oğlunu öldürmek isteyen ve daha sonra kendisini yaralayan baba Yaşar A. da ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Babanın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

“3 YIL ÖNCE OĞLUNU KAYBETMİŞ”

Eşini ve oğlunu ekmek bıçakla ağır yaralayan Yaşar A.’nın ,3 yıl önce 17 yaşındaki oğlu Emre A.’yı bir hastalıktan dolayı kaybettiği öğrenildi. Oğlunun vefatından sonra babanın psikolojisinin bozulduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber