Şahinbey Belediyesi evlilik okulu seminerleri devam ediyor

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen ve şuana kadar 3 bin 715 kişinin sertifika aldığı evlilik okulu eğitim seminerlerine katılan vatandaş, bu eğitimlerle birlikte evliliğe olan bakış açılarının değiştiğini ve eşler arasındaki diyalogun iyi yönde değişim gösterdiğini söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2013 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şahinbey Belediyesi evlilik okulu seminerleri devam ediyor

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi'nde evlilik okulu projesi kapsamında 95 kursiyerin katılığı eğitim 4 hafta sürecek. Şahinbey Belediyesi öncülüğünde Zirve Üniversitesi, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün desteği ile verilen eğitimlerde kursiyerlere evliliğin sağlam temeller üzerine oturtulması noktasında anne ve bebek sağlığı, aile içi empati, aile planlaması ve aile içi sağlık konularında eğitimler veriliyor.

Proje kapsamında kursiyerlere yönelik eğitimler verdiklerini kaydeden İl Halk Sağlığı hemşiresi Halime Dağdeviren ve Ebe Aliye Yıldız, Evlilik Okulu Projesi kapsamında daha bilinçli anne ve nesil yetiştirmek için halkımın sorularını cevaplandırdıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber