Muş'ta belediye şoförünün evi ve otomobili kaleşnikofla tarandı

Muş'un Altınova Belde Belediyesi'nde şoförlük yapan 48 yaşındaki Medet Sağ'ın evi ve otomobili Kalaşnikof tüfekle tarandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Eylül 2013 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muş'ta belediye şoförünün evi ve otomobili kaleşnikofla tarandı

Korkut İlçesi'ne bağlı Altınova Belde Belediyesi'nde şoför olarak çalışan evli 9 çocuk babası Medet Sağ'ın evi ve otomobili 26 Eylül gecesi kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından Kalaşnikof tüfekle tarandı. Olay günü İstanbul'da yaşayan oğlunun yanından döndüğünü, yorgun olduğu için saat 21.00'de uyuduğunu belirten Medet Sağ hiç düşmanı olmadığını söyledi. Kurşunların evin camlarını kırıp duvara saplandığını, olay sırasında eşi ve çocuklarının çok korktuğunu belirten Sağ, ayrıca otomobilinin benzin dökülerek yakılmak istendiğini iddia etti. Medet Sağ şunları anlattı:

"Gece 01.00'de eve ateş edildi. Dışarı çıkıp bakmak istedim. Ancak eşim bana birşey olmasın diye izin vermedi. Bir ara sessizlik oldu. Bu kez otomobilime de ateş ettiler. Kurşunlar evin camlarını kırarak duvara isabet etti. Sesler kesilince dışarı çıktım. Otomobilime benzin dökülmüştü. Allahtan ateşe vermemişler. O gece ölebilirdik. Evin etrafında 37 kovan bulundu. Hiç düşmanım yok. Kim yaptıysa umarım bir an önce yakalanır."

Olay gecesi odasında uyuduğunu söyleyen 19 yaşındaki Mizgin Sağ ise "Silah sesleri ile uyandım. Kardeşlerimin odasına gittim. Yatağın altına girdik. O günden sonra geceleri uyuyamıyorum" dedi.

Jandarma olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber