Karatay'da okul bahçelerinde asfalt çalışması

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullarda altyapı, asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2013 14:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karatay'da okul bahçelerinde asfalt çalışması

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullarda altyapı, asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Karatay Belediyesi eğitime destek kampanyası kapsamında ilçedeki okulların eksiklerinin giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Konu hakkında açıklamada bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, “İlçe sınırları içerisindeki okullarda eğitim kalitesinin üst seviyelere çıkarılması için İlçe Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışmalar yapmaktayız. Yapılan çalışmalar sonucunda, belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz” dedi.

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekiplerinin, Ahmet Haşhaş ve İzzetbey ilkokullarının bahçesini asfaltladığını ifade eden Başkan Hançerli, “Okul bahçelerinin asfaltlanarak daha rahat bir ortama kavuşturulması sağlandı. 2013 - 2014 eğitim ve öğretim yılına girilen şu günlerde, Karatay’da faaliyet gösteren okullarda altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları büyük çoğunlukta tamamlandı. Karatay ilçesindeki eğitim kalitesinin en üst seviyeye çıkarılması için Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile diyalog içerisinde olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber