Şanlıurfa'nın turizm logosu belirleniyor

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından yürütülen, ‘İnsanları ve Coğrafyaları Birleştiren Turizm Markaları' konulu proje kapsamında Şanlıurfa'nın turizm logosunun belirlenmesi ve ‘Şanlıurfa'nın Hissettirdikleri' konulu online fotoğraf yarışması ödül töreni için 3 Ekim 2013 Perşembe günü 14.00 ile 16.00 saatleri arasında ŞUTSO Meclis Salonu'nda bir toplantı gerçekleştirilecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2013 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şanlıurfa'nın turizm logosu belirleniyor

Gerçekleştirilecek toplantıda katılımcılara proje ile ilgili genel bilgilendirmenin yanı sıra fotoğraf yarışması ve logo tasarımı konusunda sürecin nasıl işlediğine dair bir sunum yapılacak. Online olarak yapılan oylamaya ilaveten Şanlıurfa turizm logosunu belirlemek için katılımcılar aktif olarak oy kullanacak.

Şanlıurfa'nın turizmde uluslararası bir marka olabilmesi için bir turizm logosuna ve turizm markalarına ihtiyacı olduğu konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan etkinlik sonuçları, ilimizde turizmle ilgili yürütülecek olan yeni projeler için de önemli bir veri tabanı sağlayacak.

Avrupa Birliği ve Türkiye Oda Geliştirme Forumu kapsamında, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen, projede ŞUTSO, merkezleri Roma'da bulunan İtalyan ortakları Retecamera (İtalyan Odaları Ulusal Ajansı) ve Asset Camera (Roma Ticaret Sanayi Odası Ajansı) ile birlikte yürütüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber