Simav'a sağlıkta dev bir yatırım daha

Kütahya’nın Simav İlçesi Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesine Sağlık Bakanlığı tarafından alınan dünyadaki son teknolojiye sahip Tomoğrafi cihazı hizmete girdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2013 08:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Simav'a sağlıkta dev bir yatırım daha

Kütahya'nın Simav İlçesi Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesine Sağlık Bakanlığı tarafından alınan dünyadaki son teknolojiye sahip Tomoğrafi cihazı hizmete girdi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Kütahya'ya iki adet Tomoğrafi cihazının geldiği cihazların birinin Evliya Çelebi Kütahya Hastanesine ve diğer cihazında Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesine verildiği bildirildi.

Bu konuda açıklama yapan Ak Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı," Hastane yönetimimiz istedi bizde temin ettik. Son teknolojiye sahip Tomoğrafi cihazı Kütahya'da sadece Evliya Çelebi Kütahya Hastanesine ve Simav Devlet Hastanesine alındı. Cihazın bedeli 1 milyon 150. Bin liradır.

Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesine Sağlık Bakanlığı tarafından alınan dünyadaki son teknolojiye sahip Tomoğrafi cihazı hizmete girdi. Daha önceleri hizmet alımı şeklinde faydalanılan eski Tomoğrafi cihazından kat kat yeniliklere ve üstünlüklere sahip olan yeni cihazımızla, X, Y, Z koordinatlarında, 32 dilimleme ve 3 boyutlu görüntüleme yapılabiliyor. Kalp anjiosu dışında diğer tüm anjio görüntülemeleri yapılabilmekte. Keşke yapacağımız yeni hastanemizde ilk kurulumunu yapabilseydik. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Her şeyin en iyisine layık olan Simav'lı hemşerilerime hayırlı olsun" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber