Zanlıyı bulana jandarmadan ödül

Eskişehir Tepebaşı Jandarma Komutanlığı, 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaraladığı iddia edilen firari zanlının bulunması için ilginç bir çalışma başlattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2013 13:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir Tepebaşı Jandarma Komutanlığı, 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaraladığı iddia edilen firari zanlının bulunması için ilginç bir çalışma başlattı.

Zanlıyı bulan kişinin mükafatlandırılacağı bildirildi.

Geçtiğimiz aylarda Muttalip mahallesine bağlı Koyunlar mevkiinde arkadaşlar arasında çıkan silahlı kavgada Hüseyin Cenik (41) ve Hüseyin Salihoğlu'nu (33) öldüren, İbrahim Karakaş'ı (41) ise yaralayan Hüseyin Böyüt'ün (42) yakalanması için Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün arama çalışmaları sürüyor. Zanlının bulunması için oluşturulan özel ekip, aranan Böğüt için tüm ihbarlar titizlikle değerlendiriyor.

Tepebaşı Jandarma Komutanlığı, Hüseyin Böğüt'ü yakalamak için kent merkezinin yoğun olduğu bölgelere şüphelinin fotoğraflarını astı. Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Tren Garı'nda ise sürekli ring halinde olan ekipler, gelen her ihbarı değerlendiriyor. Şehir merkezinde çalışan özel halk otobüslerinde dahi vatandaşların görebilmesi için şüphelinin fotoğrafları yapıştırıldığı bildirildi.

Tepebaşı Jandarma Komutanlığı, 2 kişinin ölümü, bir kişinin yaralanmasına sebep olduğu düşünülen şüphelinin yakalanmasına yardım edenlerin ödül ile mükafatlandırılacağını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber