4,5 yılda Simav'a 12 park

Kütahya’nın Simav ilçesinde belediyenin çalışmalarıyla yeşil alan miktarı her geçen gün artıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2013 19:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
4,5 yılda Simav'a 12 park

Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Eren, göreve geldikleri 2009 yılından bu yana ilçenin değişik semtlerinde yaptıkları 12 parkı vatandaşların hizmetine sunduklarını, üç yeni parkın yapımı için de ekiplerin hummalı bir şekilde çalıştıklarını bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdikleri Şehitler Parkının ardından şimdi de Eynal Kaplıcalarındaki Üçgen Parkı Kurban Bayramı öncesi 11 Ekim 2012 Cuma günü düzenleyecekleri görkemli bir törenin ardından vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini ifade eden Eren, yeşili ile övündükleri Simav'ı daha yeşil bir konuma getirmek için üç ayrı semtte yeni parklar yaptıklarını söyledi.

Asıl amaçlarının halkın doğaya, yeşile duyduğu özlemi betonlaşmış kent içerisinde gidermek ve çocukların doğal ortamda gelişmesini sağlayarak sağlıklı düşünen ve gelişen nesiller yetişmesine katkı sağlamak olduğunu dile getiren Eren, aslında yeşil Simav olarak bilinen ilçede yeşil alana ve doğal ortama duyulan özlemin giderek arttığını söyledi.

Eren, Simav'a yeni parklar kazandırmak için gecesini gündüzüne katan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne büyük destek sağlayan Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın halkında takdirini kazandığını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber