Herkes kedi, kuş o ise kangal köpeği getirdi

Tekirdağ Fatih Koleji 4 Ekim Hayvanlar Günü’nü İngilizce zümre öğretmenlerinin düzenlediği pet day etkinliğiyle kutladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2013 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Herkes kedi, kuş o ise kangal köpeği getirdi

Bazı öğrenciler etkinliğe kuş ve kedilerini getirirken bir öğrenci ile Kangal köpeğini getirdi.

Tekirdağ Fatih Koleji 4 Ekim Hayvanlar Günü'nü İngilizce Zümre öğretmenlerinin düzenlediği pet day etkinliğiyle kutladı. Sabahtan okula ev hayvanını getiren öğrenciler tüm gün bakımını tek başlarına üstlenerek sınıf arkadaşlarına örnek oldu.

Öğrenciler Etkinlik saati geldiğinde spor salonunda numaralarını aldılar ve hayvanını tanıtan İngilizce formu doldurdular. Masalarına gelen ziyaretçilere hayvanı ile ilgili sorulan sorulara yanıt veren öğrenciler jüri üyesi İngilizce öğretmenlerinin Amerikalı Tına Marıe John'un yönelttiği sorulara heyecanla ve gayretli bir şekilde yanıt verebilmek için yarıştılar.

Etkinliğe Ayşe Nazlı Kotan isimli bir öğrenci ise 2 yaşındaki Kangal cinsi köpeğini getirdi. Kangal köpeği öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Günün sonunda Fatih Koleji adına günün anlam ve önemini belirten güzel bir etkinlik olduğunu dile getiren Okul Müdürü Yüksel Altın emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ederken hayvanlara ve doğaya duyarlılıklarından ötürü okul öğrencilerini tebrik etti. Eğitimin sevgiyle başladığını belirten Altın hayvan sevgisinin çocuklardaki merhamet duygusunu geliştirdiğini, bu sayede öğrencilerin birbirine karşı daha dürüst ve samimi olduğunu belirtti.

Altın, "Hayvanları koruma günü vesilesi ile öğrencilerimiz arasında yaptığımız bu etkinlikte öğrencilerimiz evlerinden çok ilginç hayvanlar getirdiler. Onlar hakkında araştırma yaptılar. Hayvanların bakımı, yemesi içmesi ve özellikleri ile ilgili sorulan sorulara İngilizce olarak cevap veren çocuklara puanlar verilerek ödüller dağıtıldı. Bu sayede öğrencilerimiz hem İngilizcelerini geliştirdi hem de ödül alarak hayvanlar hakkında daha çok bilgi sahibi oldular. Okulumuzda yapılan bu etkinliklere öğrencilerimizin yanında velilerimiz ve okul personelimiz de katıldılar. Öğrencilerimizin ileri seviyede İngilizce konuşmaları ve çok ilginç hayvanları gören velilerimiz de çok memnun oldular. Dereceye giren öğrencilerimize mp3, mp4 ve NT hediye çekleri verildi. Ortamı ve ödülleri çok beğendiler. . Önümüzdeki yıl Hayvanları koruma gününde diğer öğrencilerimiz de hayvan getireceklerini söylediler. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber