Rengarenk dayanışma

İstanbul'da başlayıp kısa sürede Türkiye'nin dört bir yanına yayılan gökkuşağı modası Torbalı'ya kadar geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2013 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Rengarenk dayanışma

El İşi Pazarı'nda standları olan kadın üreticilerin Torbalı Belediyesi'nin destekleriyle başlattığı çalışmaya CHP Kadın Kolları da tam destek verdi. çalışmalar kapsamında Çamlık içerisinde bulunan ve kadınların kendi ürettikleri eşyaları sattığı El İşi Pazarı'nın bulunduğu alan rengarenk oldu.

ÇEŞİTLİ NESNELER YAPIP, YERLERİ BOYADILAR

Torbalı Belediyesi ve üretici kadınların iş birliği ile kurulan El İşi Pazarı rengarenk bir görünüme kavuştu. Önceki gün başlayan çalışmalar kapsamında, standı olan üretici kadınlar, kendi standtlarının önüne rengarenk nesneler çizip, yerleri boyadılar. Güneş, papatya, çiçek ve balon gibi onlarca nesne ile rengarenk olan alan, vatandaşlardan da yoğun takdir aldı. Üretici kadınların bu çalışmasına CHP Torbalı İlçe Kadın Kolları da tam destek verdiler.

CHP KADIN KOLLARI DA DESTEK VERDİ

Üretici kadınlara destek olmak için boya ve fırçalarını ellerine alan CHP Torbalı İlçe Kadın Kolları bu dayanışmayı renklendirdirmek için hünerlerini konuşturdular. CHP Kadın Kolları Başkanı Fethiye Şengüzel, "Rengarenk bir dünya için üretici kadınlarımıza destek olup, fırçalarımızı elimize aldık. Bu çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek, ilçemizin birçok yerini rengarenk boyayacağız" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber