Geçici Hayvan Bakımevi kapılarını öğrencilere açtı

Geçici Hayvan Bakımevi, Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında kapılarını TED Afyon Koleji öğrencileri, ATSO Kadın Girişimciler Meclisi Kurulu Üyeleri ve Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencilerine açtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2013 22:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Geçici Hayvan Bakımevi kapılarını öğrencilere açtı

Ziyarette Hayvan Bakımevi'nin tasarımı, hayvanların sağlık tarama, barınma ihtiyaçlarını karşılayan modern üniteleri, sosyal alanlara ayrılmış bölümleri ve son teknoloji ile donatılmış ekipmanları ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

İlk olarak sabah saatlerinde TED Koleji Müdür Yardımcısı Müjgan Merdivenci öncülüğünde öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyarette, Veteriner İşleri Müdürü İsmail Atlı, bakımevinin işleyişi hakkında bilgi verdi ve ziyaretlerinden dolayı öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Ziyaret sonunda Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü'nde görevli Veteriner Hekim Ali Gezer ise, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nün önemine ilişkin açıklamalarda bulunarak öğrencilere broşür dağıttı. TED Afyon Koleji öğrencileri ise getirdikleri 150 kilo mamayı, Geçici Hayvan Barınağı'na hediye etti.

Etkinliklerin öğleden sonraki bölümünde ise ATSO Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ve Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileri barınağa ziyarette bulundu. Hayvanlarla yakından ilgilenen konuklar, böylesi modern bir geçici hayvan barınağını ilimize kazandıran Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber