1 yıl önce kaybolan eşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde 38 yaşındaki Ayşe B., bir yıl önce kayıp başvurusu yaptığı eşi 46 yaşındaki Mevlüt B.'yi öldürüp cesedini boş araziye gömdüğü iddiasıyla tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Ekim 2013 11:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
1 yıl önce kaybolan eşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı

Ayşe B., 17 Eylül 2012'de polise başvurarak, Mali müşavir eşi Mevlüt B.'nin kayıp olduğu ihbarında bulundu. Kayıp başvurusu üzerine araştırma yapan polis, Mevlüt B.'nin cinayet sonucu öldürüldüğünü ortaya çıkardı. Polis ekipleri, cinayetle ilgili olarak başka bir suçtan cezaevinde olan N.B. ile Mevlüt B.'nin eşi Ayşe B., kızları 19 yaşındaki M.B., 17 yaşındaki M.B. ve N.B.'nin oğlu O.B.'yi gözaltına aldı.

UYURKEN BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ

Emniyete götürülüp çapraz sorguya alınan Ayşe B.'nin, cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Ayşe B.'nin eşini uyurken boğarak öldürdüğünü, cesedini de boş bir araziye gömdüğünü söylediği belirtildi. Şüpheliler, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Başka bir suçtan tutuklu bulunan N.B. de tutuklu bulunduğu cezaevinden jandarmalar eşliğinde adliyeye getirildi. Ayşe B., nöbetçi mahkemede tutuklanırken, diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mevlüt B.'nin babası Nazım B.'nin, üçüncü evlat acısını yaşadığı öğrenildi. 4'ü erkek 5 çocuk sahibi olan baba Nazım B.'nin oğlu Mustafa'nın 1989'da intihar ettiği, diğer oğlu Ahmet'in de 2006'da kalp krizi geçirerek öldüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber