Okul önleri ve internet kafe denetimleri

Kilis’te, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeni ile hem okul önlerinde ve hem de öğrencilerin vakit geçirdikleri diğer alanlarda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından denetimler artırıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2013 10:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okul önleri ve internet kafe denetimleri

Kilis'te, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeni ile hem okul önlerinde ve hem de öğrencilerin vakit geçirdikleri diğer alanlarda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından denetimler artırıldı.

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü personelinin katılımı ile toplu internet kullanım sağlayıcılarına yönelik komisyon tarafından Kilis merkezinde faaliyet gösteren 36 internet kafeye yönelik yapılan denetimlerde; İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcılar Yönetmeliği'nin 5. maddesinde belirtilen mülki idare amirinden izin belgesi almadan açılan 4 internet kafeye ve konusu suç oluşturan içeriklere erişimi önleyici tedbirleri almayan, 10 internet kafeye idari işlem yapılmak üzere toplam 14 iş yerine tutanak yazıldı.

Mülki idare amirinden izin belgesi almadan açılan 4 işyerine, internet toplu kullanım sağlayıcıları hakkındaki yönetmeliğin 7. maddesi kapsamında kapatılması için belediyeye bildirimde bulunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber