Barış için ülkeyi geziyor

Motosikleti ile İstanbul'dan Balıkesir'in Gönen ilçesine gelen barış gönüllüsü Ali Nezihi Arın, resmi daireleri, okulları, evleri ve esnafı dolaşarak barış sürecine katkı sağlamaya çalışıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2013 21:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Barış için ülkeyi geziyor

Başlatılan çözüm sürecine katkı sağlamak için İstanbul'dan yola çıkan barış gönüllüsü Ali Nezihi Arın, "Ülkemizde kardeşlik, barış ve güvenlik içinde yaşamak istiyorum" yazılı barış dilekçesini dağıtarak vatandaşlardan imza alıyor. Toplanan imzaları TBMM'ye teslim edileceğini söyleyen Arın, Gönen'de çok güzel şeylere şahit olduğunu, insanların barışa hasret kaldığını ifade etti. Arın, "Çalışarak sonsuz barışı hep beraber ülkemizde sağlayacağız. İnsanlarımızın imzası da barışa katkı sağlayacak. Pozitif sevgi ortamı sağlanacak. Dilekçemize Bakara suresinin 208. ayetini de yazdık. Bunu yazdık ki insanlar düşünsünler. Bütün niyazımız ülkemizin, insanımızın barışa kavuşmasıdır" dedi.

Kimseden maddi detek almadan emekli maaşı ile bu faaliyeti yürüttüğünü ifade eden Arın, Türkiye'yi adım adım dolaştığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber