Polis memuru ile çaycının kavgası kanlı bitti

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, bir çaycı ile polis memurunun kavgası kanlı bitti. Polis memuru bıçakla, çay ocağı işletmecisiyse tabancayla yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2013 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis memuru ile çaycının kavgası kanlı bitti

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce Bursa'ya tayini çıkan polis memuru Akın Y. ile ilçede çay ocağı işletmeciliği yapan Mehmet Ş. arasında geçen hafta tartışma yaşandı. Aralarında husumet doğan taraflar, Mehmet Ş'nin çay ocağının bulunduğu Dervişbey Caddesi'nde yeniden tartıştı. Münakaşa büyüyünce, polis memuru tabancasını, çay ocağı işletmecisi ise bıçağını çekti. Polisin tabancasından çıkan kurşunlardan birisi Mehmet Ş'nin sol bacağına isabet etti. Polis Akın Y. ise bıçakla karnından yaralandı.

Olay yerinden yürüyerek uzaklaşan polis memuru özel bir araçla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Mehmet Ş. ise bir süre ambulans bekledikten sonra polis aracı ile aynı hastaneye götürüldü.

Yaralı polis Akın Y. burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi, Mehmet Ş. ise ambulansla sevk edilmeyi reddetti. Şahısların sağlık durumları hakkında bilgi verilmedi. Polis olay yerinde ve hastanede geniş güvenlik tedbiri aldı. Olayla alakalı tahkikat devam ediyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber