Avcılar belediyesi'nde örnek uygulama!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2006 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avcılar'da asayişe büyük önem veren Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci bir ilke daha imza atarak, ilçede yeni bir uygulama başlattı. Başkan Değirmenci, kapkaçcı, gaspçı ve hırsızı yakalayan her güvenlik görevlisinin veya vatandaşın bundan böyle belediye tarafından ödüllendirileceğini söyledi.

Yeni başlattığı uygulama ile ilçede yaşayan vatandaşların kendilerini daha da huzurlu hissetmelerini sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, "Hırsızlık olayları her ilçede var. Burada vatandaşlarımıza da bazı görevler düşüyor. Ancak biz belediye olarak kendisini halkın güveni ve huzuruna adamış polis arkadaşlarımızı ödüllendirme gibi bir misyon edindik" dedi.

İlçe kaymakamının makam aracının çalınmasının ardından hırsızı kovalayarak Bahçelievler'de yakalayan polisleri makamında kabul ederek çeşitli hediyeler veren Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, "Son zamanlarda özellikle trafiğe kapattığımız ve halkın gezi alanı olarak kullandığı Marmara Caddesi ile ilgili kapkaç şikayetleri artmıştı. Orada polis arkadaşlarımız yaya devriye geziyorlar, ancak vatandaşlarımızın bir anlık dikkatsizliğinden faydalanan bu kişiler onların can ve mallarına kastedebiliyorlar" diye konuştu.

Başkan Değirmenci, polislerin zor koşullarda, güç ekonomik şartlar altında canını dişine takarak hizmet verdiğini belirterek, polise yardımcı olmak açısından ilçedeki kapkaççı ve hırsızları yakalayan güvenlik görevlilerini ödüllendireceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber