Engelli vatandaşlar, Beylikdüzü'nde rahat ediyor

Beylikdüzü Belediyesi, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla 4 buçuk yılda engellilere yönelik 810 adet engelli rampası yaptırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2013 21:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Engelli vatandaşlar, Beylikdüzü'nde rahat ediyor

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla birçok çalışma hayata geçirdi.

Belediye, son 4 buçuk yılda ilçe genelinde engellilere yönelik tam 810 adet engelli rampası yaptırdı. Sağlık ocakları, hastane, okul, kültür merkezi ve belediye binasına engelli vatandaşların daha kolay ulaşabilmelerini sağlamak için gerçekleştirilen projede Gürpınar Sahili'nde de engelli vatandaşların sorunsuzca gezebilmeleri için engelli rampası yapıldı. Ayrıca otoparklara engelliler için otopark çizimleri de çizildi.

Her durumdaki vatandaşın refah içinde yaşamalarının ana hedefleri olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Engelli kardeşlerimizin sosyal hayata dönük ve barışık bir biçimde yaşamlarını sürdürmeleri her şeyden mühim bir konudur. Çevreye uyum sağlayabilmeleri ve kolaylıkla tek başlarına da olsa hayatlarını idame ettirebilmelerini sağlamak, o donanımı sunmak en önde giden görevlerimiz arasındadır. Biz de bunun için çalışıyor, eksikleri gidermeye gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber