BUGİAD Diyarbakır'a kardeşlik köprüsü kurdu

Adana Burç Mezunları Girişimci İş Adamları Derneği (Adana BUGİAD), Kurban Bayramı’nda Diyarbakır’a kardeşlik köprüsü kurdu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2013 10:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
BUGİAD Diyarbakır'a kardeşlik köprüsü kurdu

Adana Burç Mezunları Girişimci İş Adamları Derneği (Adana BUGİAD), Kurban Bayramı'nda Diyarbakır'a kardeşlik köprüsü kurdu.

Adana BUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emrah İlbilgi önderliğinde 8 kişilik bir grup ile Diyarbakır' ı ziyaret eden dernek üyeleri burada yaşayan iki mezunlarının da gruba katıldığı 10 kişilik bir ekiple bayramda toplamış oldukları kurban yardımlarını Diyarbakır'daki Burç Okulları'nın kardeş okul velilerine ulaştırdı.

Hem Adana hem de Türkiye'nin dört bir tarafındaki mezunlarının gönderdiği kurbanlarını dernek olarak Diyarbakır'da kestirerek, Burç Okulları'nın kardeş okul velilerine yardım olarak ulaştıran dernek üyeleri, yaptıkları yardım çalışması ve duyarlılıklarıyla iki okul arasında kardeşlik köprüsü kurdular.

Sosyal barışa hizmet etmek için burada olduklarını belirten dernek yetkilileri, "Buradaki kardeşlerimize et dağıtmak için geldik. Etin miktarından ziyade bizim burada bulunmamızın amacı sosyal barışa destek adına hizmet etmek. Bugün bizim de barış ve esenlik adına küçük de olsa bir katkımız olduğunu düşünüyoruz. Yapılan bu tür organizasyonlar ve hizmetleri Allah kabul etsin. Buradaki kardeşlerimizle buluştuk, bayramlarını kutladık" dedi.

Bir sonraki kurban bayramı için hedeflerini şimdiden belirleyen Adana BUGİAD yetkilileri, hedeflerinin gelecek yıl hem yurtdışında hem Türkiye de birer kardeşlik köprüsü kurmak olduğunu ifade ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber