Muhtarlar baz istasyonuna tepkili

Ödemiş'in Mimar Sinan Mahallesi Manyası Caddesi üzerindeki çocuk parkının hemen yanındaki bir binaya kurulan baz istasyonuna muhtarlar tarafından tepki gösterildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2013 15:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muhtarlar baz istasyonuna tepkili

Mahalle sakinleri imza kampanyası ile baz istasyonunun sökülmesi için girişimlerde bulunmaya hazırlanırken, vatandaşlara bir destek de muhtarlardan geldi. Baz istasyonunun bulunduğu Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Bilal Pulsoy ve hemen yakınındaki mahalle olan Meşrutiyet Mahallesi Muhtarı Ruhi Evcimen, baz istasyonun sökülmesi için gerekli tüm girişimleri yapacaklarını dile getirdi.

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Bilal Pulsoy yaptığı açıklamada, "Çocuk parkının yanında, caminin yakınına kurulan bu baz istasyonu haliyle tepki topladı. Halkımız haklı olarak tepkili. Biz de bu tepkiye destek veriyoruz. İvedilikle imza kampanyası başlatılacak. Daha sonra bu imzalarla kaymakamlığa, belediyeye ve savcılığa başvuracağız. Mahallemizin ortasında böyle bir tesis istemiyoruz. Çocuklarımızın geleceğini düşünmek zorundayız. Bu tesisler gerekli olabilir ama şehir dışı noktalara kurulmaları gerekiyor. Kimse evinin yakınında tehlikesinin ne olduğu belirlenmemiş bir tesis istemez" dedi.

Pulsoy, "Daha önce de Saraçoğlu Stadyumu'nun ortasına böyle bir tesis kurmaya kalkıştılar. Halkın verdiği tepki üzerine sökmek zorunda kaldılar. Mahallemize kurulan bu baz istasyonunun Ödemiş'in başka bir mahallesinden sökülüp buraya getirildiğini duyduk. Bizim mahallelimiz insan değil mi? Halkımız bu yüzden huzursuz. Yetkililerden gerekeni yapmalarını bekliyoruz. Gereken yapılmazsa mahalle halkı olarak biz yaparız" dedi.

Komşu mahalle olan Meşrutiyet Mahallesi'nin muhtarı Ruhi Evcimen de "Halkımız haklı olarak bir tepki vermiş. Evlerin ortasında, parkın dibinde böyle bir tesisin kurulması hata. Mimar Sinan Mahallesi'nin baz istasyonunun kaldırılması için başlatacağı kampanyalara biz de destek vereceğiz. Gerekirse imza atacağız, demokratik şekilde tepkimizi dile getireceğiz. Halkın sağlığı her şeyden önemli. Mahalle halkının istemediği bir tesisin kurulmaması gerekirdi" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber