İnternette yalan söyleyerek evlenince...

Sanal ortamda kendisini özel bir bankada üst düzey yönetici ve varlıklı bir kadın olarak tanıtan B.S.’yle evlenen ve bir yıl sonra boşanma davası açan koca M.B.Ş.’yi mahkeme haklı buldu. Çifti boşayan mahkeme, kocasını kandıran B.S.’yi 20 bin TL tazminat cezasına mahkûm etti.

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 21 Ekim 2013 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İnternette yalan söyleyerek evlenince...

Canan İSPİR

İstanbul'da yaşayan 32 yaşındaki M.B.Ş., avukat aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne sunduğu dilekçesinde karısı B.S. (28) ile internette bir arkadaşlık sitesi üzerinden tanıştıklarını belirtti. Kısa sürede aşka dönüşen ilişkilerini 19 Kasım 2011 günü nikah masasına taşıdıklarını kaydeden M.B.Ş., eşinin taşındıklarında kendisini Türkiye'nin en büyük bankalarından birinde 8 yıldır 'takım lideri' olarak tanıtıp çok iyi bir maaşla çalıştığını, varlıklı bir aileden geldiğini, evi ve arabası olduğunu söylediğini anlattı.

'HER ŞEY YALANMIŞ'

Eşinin söylediklerinin doğru olmadığının evlendikten sonra tek tek ortaya çıktığını belirten M.B.Ş., karısı, kişilik bozukluğu ölçüsünde yalan söylemeyi alışkanlık edindiği için evliliklerinin çekilmez bir hale geldiğini, kendisi borca sürüklenirken karısının evlilikleriyle birlikte zenginleştiğini iddia etti.

Davacı koca uğradığı maddi zarar nedeniyle 40 bin TL maddi, yaşadığı ruhsal çöküntü ve ıstırap nedeniyle de 40 bin TL manevi tazminat talebinde bulundu. Davalı B.S.'yse, davaya katılmayarak iddialarla ilgili yanıt vermedi. İstanbul Aile Mahkemesi, çiftin evliliklerini noktaladı. Mahkeme davalı B.S.'yi 'tam kusurlu' bulup 10 bin TL maddi, 10 bin TL manevi olmak üzere 20 bin TL tazminat ödemesine hükmetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber