Adana devlet hastanesi özel hastaneleri aratmıyor

Adana Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Mehmet Yağcı, Adana’nın en modern ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin hastanelerinde olduğunu söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2013 23:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana devlet hastanesi özel hastaneleri aratmıyor

Bir süre önce Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin eski yerinde hizmet vermeye başlayan Adana Devlet Hastanesi, yapılan iyileştirme çalışmalarıyla modern bir yapıya kavuştu.

Şu anda Adana'nın en modern ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin devlet hastanesinde olduğunu belirten hastane yöneticisi Dr. Mehmet Yağcı, koğuş sistemini andıran odaların ise yatak sayılarının azaltılarak ferah bir ortama dönüştürüldüğünü söyledi.

Yağcı, şu anda hastanenin 300 yataklı olarak hizmet verdiklerini ayrıca 17 civarında özel odalarının olduğunu belirterek, "1 yıl boyunca ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerini modernize çalışmalarımız devam etti. Ameliyathane ve yoğun bakım ünitesi Adana'nın en modern ünitesi oldu. Acil servisimiz daha geniş ve daha ferah olarak hastalarımıza hizmet veriyor. Tıbbi görüntüleme ünitelerimiz faaliyettedir. Şu anda randevu bile gerektirmeden hastalarımıza cevap verecek durumda. Dışarıya sevke gerek kalmadan kısa bir süre içerisinde hastalarımızın bu talebine cevap verebiliyoruz. Hastaneye yatma konusunda bir sıkıntı yok. Ameliyatlar için hastalarımız fazla gün beklemeden ameliyat olabiliyor. Ayrıca hastanemizdeki Taş Kırma Merkezi'nde, ameliyata gerek kalmadan böbrek taşının kırılması işlemi de gerçekleştiriliyor" dedi.

Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi'nin (KETEM) Adana'da yalnızca Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başladığını belirten Yağcı, "KETEM tamamen ücretsiz bir kanser araştırma merkezidir. Adana'da tek olan bu merkez hastanemiz bünyesinde faaliyet göstermektedir. Bu konunun hastalarımız tarafından bilinmesi lazımdır" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber