4 liraya doyumluk lezzet

Tarihi Sultanahmet Köftecisi, Şanlıurfa'daki ilk şubesinde genişlettiği ürün yelpazesi ile dikkati çekiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2013 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
4 liraya doyumluk lezzet

Doyumluk bir tat olan 'köf köf burgeri' 4 lira gibi sembolik bir ücretle satışa sunan restoran, paket servisiyle de acelesi olanların imdadına yetişiyor.

Mehmet Seracettin Efendi'nin 1920'de kurduğu, bugün bir İstanbul klasiği haline gelen tarihi işletme, Şanlıurfa Piazza şubesinde klasik lezzet üçlüsü köfte, piyaz ve irmik helvasının yanı sıra, kuzu şiş, tavuk şiş, soslu tavuk gibi lezzetlerle de her damak tadına hitap ediyor.

'Köf köf burger' ile Şanlıurfalı gençlere hamburgere alternatif bir Türk lezzeti sunan Sultanahmet Köftecisi, lezzetinin yanı sıra uygun fiyatlarıyla da bütçeleri koruyor. Asırlık lezzet, 4 liraya 'köf köf burger', 6 liraya dürüm arası köfte, 12 liraya Sultanahmet peynirli köfte, 11 liraya da Sultanahmet köfteyi müşterilerine sunarak ekonomik fiyatla maksimum doyum sağlıyor.

Tarihi Sultanahmet Köftecisi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet S. Tezçakın, Samsun ve Kahramanmaraş Piazza'da da şubelerinin bulunduğunu anımsatarak, "Şanlıurfa'da henüz bir bayi ile anlaşma yapmamamıza karşın, Rönesans Holding'e verdiğimiz söz doğrultusunda zamanında ve eksiksiz bir şube açılışı yaptık. Bayimiz olmak isteyenlerle görüşmeler sürüyor. Onlara mükemmel bir işletme teslim etmek için çalışıyoruz. Şanlıurfalılara da asırlık lezzeti, en uygun fiyata sunmak istedik. Gördüğümüz ilgi bizi son derece memnun etti. Şanlıurfa'daki tek sorunumuz taklitçimizin olması. Bu firmayla ilgili hukuki mücadelemizi de başlattık" dedi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber