Mercedes-Benz yeni E-serisi gelecek otomotiv ile Diyarbakır'da

Gelecek Otomotiv Diyarbakır‘da bulunan showroomunda gerçekleştirdiği organizasyon ile Mercedes-Benz meraklılarına hem keyifli saatler yaşattı, hem de Yeni E-Serisi'ni test etme imkanı sundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2013 19:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mercedes-Benz yeni E-serisi gelecek otomotiv ile Diyarbakır'da

Yeni E-Serisi'nin Mercedes hayranlarına büyük kolaylıklar sağladığını belirten Gelecek Otomotiv Pazarlama İletişim Sorumlusu Berna Baykara, Mercedes-Benz'in E-Serisini yüksek verimli motorları, yeni yardımcı sistemleri ve yepyeni bir tasarım ile kapsamlı bir şekilde yenilenerek lüks araç segmentindeki lider konumunu daha da güçlendirdiğini söyledi. Yeni E-Serisi'nin şimdi düşük vergi dilimine giren 1.6 litre turbo beslemeli motor seçeneği ile Gelecek Otomotiv tarafından hazırlanan test sürüş organizasyonu ile Diyarbakır'da meraklısıyla buluşturulduğunu belirten Baykara, E-Serisi'nin ön kısmına bakıldığında, tüm aydınlatma elemanlarını tek far camı altında birleştiren yeni far tasarımıyla dış tasarımının önemli ölçüde değiştirildiğinin görüldüğünü dile getirdi. Baykara, "Fardaki ışık oyunları, E-Serisine özel olan "dört-gözlü" yüzün grafiksel olarak korunmasını sağlıyor. Aydınlatma ve görüş alanı açısından E-Serisi standardı belirliyor. Pre-safe ile başlayan ve dıstronic plusla devam eden güvenlik teknolojileri Mercedes-Benz'de sürüşe yeni bir boyut getiriyor. E-Serisinde , gelecekteki S-Serisinden alınmış birçok yeni ve optimize edilmiş sistem ilk kez kullanılıyor ve sürüşü daha konforlu ve güvenli bir hale getiriyor" dedi.

Adaptif fren yardımına sahip bir radar bazlı çarpışma uyarı sistemi olan "çarpışma önleme yardımcısı" Yeni E-Serisi'nde standart olarak sunuluyor. Bu sistem, arkadan çarpma risklerini azaltıyor. Aynı zamanda, standart donanımın bir parçasını oluşturan "attention assist", uzun mesafelerde sürücünün yorgunluk düzeyini tespit ederek sürücüyü zinde ve uyanık kalmaya karşı uyarıyor. Yeni E-Serisi, 7G Tronic şanzımanı, ECO start, stop sistemine sahip bu yeni motoru ile son derece yüksek verim sunuyor. Bu motor, 2015'te uygulamaya konulacak EU6 standartlarını şimdiden karşıladığı belirtildi.

Gelecek Otomotiv tarafından düzenlenen ve gün boyu devam eden organizasyona 200 davetli katılırken, 150 Mercedes hayranı ise Yeni E-Serisi'ni test etmek için sıraya girdi. Ayrıca test süresi boyunca davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı. Test sürüşü için gelen aileler yeni aracı test ederken, çocuklar ise palyaço ile güzel vakit geçirme imkanı buldu. Gelecek Otomotiv Genel Müdürü Aziz Batgi Otomobil Satış Müdürü İsmail Hakkı Ceylan Pazarlama iletişim Sorumlusu Berna Baykara da misafirlerle birlikte zaman geçirdiler .

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber