Çelik İş Sendikasından dayanışma konseri

Çelik İş Sendikası'nın Dayanışma Konseri kapsamında ünlü sanatçılar, Yonca Lodi ile Gökhan Türkmen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2013 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çelik İş Sendikasından dayanışma konseri

İsdemir Stadı'nda konsere, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Çelik-İş Sendikası Genel Sekreteri Yunus Değirmenci yönetim kurulu üyeleri işçiler ve aileleri katıldılar.

Konser öncesi İskenderun Anadolu Kafkas Ekibi Kafkas gösterileri sundu. gösteri sonunda Kafkas ekibinden bir genç, elinde taşıdığı Türk Bayrağı'nı şeref tribününe çıkarak ve bayrağı üç kez öperek, Çelik-İşSendikası Genel Başkanı Cengiz Gül'e teslim etti. Genel Başkan Gül'de, Türk Bayrağı'nı üç kez öperek teslim aldı ve bayrağı tüm izleyicilere sallayarak onları selamladı.

Konserin ilk sanatçısı Gökhan Türkmen oldu. Türkmen, bir birinden romantik ve hareketli parçalarla gençlerin ilgi odağı oldu. Gökhan Türkmen'in ardından sahne alan Yonca Lodi ise pozitif enerjisi ile konsere daha bir renk ve coşku verdi. Yonca Lodi, sempatik tavırları, gençlerle, dinleyici ve konuklarla kurduğu diyalogla bol bol alkışaldı. Sahnedeki her iki sanatçıya eşlik eden orkestra üyeleri ve vokalistlerin performansları beğeni toplarken, sahnedeki çok renkli ışık gösterileri ilgi çekti.

Öte yandan konser sonunda Gökhan Türkmen'e Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri Hacı Gönül tarafından Çelik-İş adına bir buket çiçek verilirken, Yonca Lodi'nin buketi ise Çelik-İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Recep Akyel tarafından verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber