Nutuk kitabı 2 milyon kişiye ücretsiz dağıtılacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Mart 2006 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen "2 Milyon Nutuk" kampanyası kapsamında, 2 milyon kişiye ücretsiz olarak "Nutuk" kitabı dağıtılacak.

Dernekten yapılan açıklamada, kampanyanın, Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi anlattığı temel eseri "Nutuk"u topluma yaygın şekilde ulaştırmak ve böylece Atatürk, Atatürkçülük ve Cumhuriyetin temel değerlerine yönelik toplumsal duyarlılığı pekiştirmek amacıyla organize edildiği belirtildi.

Kampanyanın temel hedef kitlesini; Türkiye genelinde başta ilköğretim ve lise düzeyindeki gençler olmak üzere evinde, işyerinde kütüphanesinde nutuk bulunmayanların oluşturduğu vurgulanan açıklamada, ayrıca Milli Mücadele'nin dönüm noktası olan özel günlerde önceden belirlenen okullarda toplu olarak "Nutuk" dağıtımı yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, "Nutuk" almak isteyenlerin dernek tarafından oluşturulacak kampanyaya özel telefon hattı, internet sitesi veya kısa mesaj (SMS) kanallarından birini kullanarak talepte bulunmalarının yeterli olacağı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber