Çocuğu olan vekile tam altın

AK Parti Grup Yönetimi, çocuğu olan milletvekiline "yarım altın hediye edilmesi kararını günün koşullarına göre yeniledi.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 01 Kasım 2013 11:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çocuğu olan vekile tam altın

Yönetimini temsilen verilen "yarım altının" az olduğu dile getirildi. Yarım altının tam altına çıkarılması kararlaştırıldı. Ancak Temmuz ayında alınan bu karar TBMM'nin açılmasıyla uygulamaya geçirildi.

AK Parti Grup Yönetimi, çocuğu olan milletvekiline "yarım altın" hediye edilmesi kararını günün koşullarına göre yeniledi. Yönetim artık çocuğu olanlarayarım altın yerine tam altın hediye edecek.

TAM ALTIN HEDİYESİ

İktidar partisinde gelenek haline gelen çocuğu olan milletvekiline altın hediye edilmesi, grup yönetim kurulu karanyla günün koşullarına uyduruldu. Toplantıda, grup
Temmuzdan sonra çocuğu olan AK Parti milletvekillerine "yarım altın" gönderildiği saptanmca, adalet duygusunun sağlanması için bu hediyelerin tam altına tamamlanmasına karar verildi. Yaz aylarında bebeği olan AK Parti Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Fazilet Dağçı Çığlık, Yılmaz Tunç ve Canan Candemir'in eksik hediyeleri tamamlandı ve yarımşar altın ilave edildi.

ESPRİ KONUSU OLDU
Önümüzdeki günlerde doğum yapması beklenen Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır'ın da "tam altını" hazırlandı. Bu uygulamaya kulislerde konuşulunca, temmuzdan önce bebeği olan bazı milletvekilleri yönetime sitem etti. Milletvekilleri "Bizim eksik altınımız nerede, iki ay yüzünden mağdur edildik" sözleriyle espri yaptılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber