ASKON yeni girişimciler yetiştiriyor

‘Uygulamalı girişimcilik eğitimi’ protokolü kapsamında ikincisi düzenlenen kurs sona erdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2013 14:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ASKON yeni girişimciler yetiştiriyor

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bursa Şubesi ile KOSGEB arasında imzalanan 'uygulamalı girişimcilik eğitimi' protokolü kapsamında ikincisi düzenlenen kurs sona erdi.

30 girişimci adayının katıldığı kursla ilgili bilgi veren ASKON Bursa Şubesi Başkanı Ali Turgut, "Yeni Anadolu aslanları yetiştiriyoruz" dedi.

Kurs ile kendi işini kurmak ve yapmak isteyen girişimciler yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyen ASKON Bursa Şubesi Başkanı Ali Turgut, "2023'e giden yolda ülkemizin dünyanın 10 büyük ekonomisi arasında yer alabilmesi için en önemli ihtiyacımız müteşebbislerdir. Kendi işini kurup, üretim ve ihracat yapacak, istihdam sağlayacak girişimciler ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacaklardır. Biz de ASKON olarak yeni Anadolu aslanları yetiştiriyoruz" diye konuştu.

ASKON Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ikinci kurs programında da katılımcılarla iş fikri geliştirme ve yaratıcılık bilgileri paylaşılırken, teorik ve uygulamalı olmak üzere, pazar araştırması, üretim planlaması, pazarlama, finansman ve yönetim planı konuları ele alındı.

Kursu başarıyla tamamlayanlara önümüzdeki günlerde törenle sertifikaları verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber