Yıldırım, engellilerin sorunlarını dinledi

AK Parti Adapazarı belediye başkan aday adayı Oktay Yıldırım sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2013 13:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yıldırım, engellilerin sorunlarını dinledi

Sakatlar Derneği Adapazarı Şubesini ziyaret eden AK Parti Adapazarı belediye başkan aday adayı Oktay Yıldırım engellilerin sorunlarını dinleyerek hiçbir sorunun çözümsüz olmadığını ve sorunların giderilmesi için yakından ilgileneceğini söyledi.

AK Parti Adapazarı belediye başkan aday adayı Oktay Yıldırım sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Sakatlar Derneği Adapazarı Şubesini ziyaret eden Oktay Yıldırım, burada engellilerin sorunlarını dinledi.

Sakatlar Derneği Adapazarı Şube Başkanı Sadettin Yılmaz ve Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Sakarya İl Temsilcisi Selim Özen ve dernek üyeleri tarafından ağırlanan Oktay Yıldırım, dernek üyelerinin sıkıntılarını dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Sakarya İl Temsilcisi Selim Özen, "Şehrimizin engelliler açısından en büyük sorunu engellilerin kullanabileceği bir tuvalet olmamasıdır. Bu insanlar ihtiyaçlarını nereye giderecekler? Biz ilk olarak bunun çözülmesini istiyoruz. Evet bir tane yapıldı Şemsiyeli Park'a fakat orası da bir engelli vatandaşın arabasıyla giremeyeceği kadar küçük" dedi. Konuyla ilgili konuşan Oktay Yıldırım ise, "Bundan sonra yapılacak olan yapıların planlarına bunlarla ilgili detaylarda mutlaka eklenmesi için çalışacağız bu gerçekten önemsenmesi gereken bir sorun" diye konuştu.

Yapılan ziyaretin ardından Sakatlar Derneği Adapazarı Şubesi üyeleri Oktay Yıldırım'a başarı dileklerini ilettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber