Öğrencilerine matematiği böyle sevdirdi

Karabekir İlkokulu 4-D sınıfı öğretmeni Hızır Aktaş, öğrencilerinin matematik dersini daha iyi anlamaları için hazırladığı projeleri sınıfta uyguluyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2013 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrencilerine matematiği böyle sevdirdi

Karabekir İlkokulu 4-D sınıfı öğretmeni Hızır Aktaş, öğrencilerinin matematik dersini daha iyi anlamaları için hazırladığı projeleri sınıfta uyguluyor.

Yaptığı projelerle hem öğrencilerin eğlendiğini hem de yaparak ve yaşayarak matematiği kavramalarının kolaylaştığını aktaran Öğretmen Aktaş, "Bu sayede öğrencilerimin matematiği daha somut bir şekilde kavramaları kolaylaştı. Birlikte eğlenerek öğreniyor ve matematiğin zevkini çıkarıyoruz." dedi.

Boş zamanlarında tasarladığı çeşitli materyallerle matematiği sınıfta daha keyifli hale getirerek öğrencilerinin öğrenmelerine katkı sağlamayı amaçladığını dile getiren Aktaş, öğrencilerinin de bu durumdan bir hayli keyif aldıklarını belirtti.

4-D Sınıfı öğrencilerinden Elif Kaya, öğretmenlerinin hazırladığı etkinliklerden mutlu olduklarına değinerek matematik dersini daha kolay anladıklarını söyledi.

Yine 4-D sınıfı öğrencisi İlker Okumuş ise matematik derslerini büyük bir heyecanla beklediklerini ve ders boyunca eğlendiklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber