Bıçakla gasp ettiği kadın bankacıdan özür diledi

Adana'da, kredi başvurusunu kabul etmediği gerekçesiyle bir bankanın kadın şube müdürünün boğazına bıçak dayayıp, 15 bin lira gasp ettiği iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istenen tutuklu sanık, duruşmada özür diledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2013 21:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bıçakla gasp ettiği kadın bankacıdan özür diledi

Çukurova Belediyesi'nde işçi olarak çalışan bir çocuk babası Fatih E. (31), maddi sıkıntıya düşünce 16 Eylül 2013 tarihinde özel bir bankanın şubesinden kredi talebinde bulundu. Olumsuz cevap alınca banka müdürü Seyhun İşgüzar Batuş'un (37) yanına giren şahıs, müdürün boğazına bıçak dayadı. 15 bin liraya ihtiyacı olduğunu söyleyen Fatih E., parayı vermesini istedi.

Masaya konulan paranın içerisinden 15 bin lira alan Fatih E., güvenlik görevlisine de, silahını atmasını isteyerek müdürle birlikte bankanın giriş kapısına gitti. Sonra da müdürü bırakıp kaçtı. Olaydan sonra polise teslim olan şahıs, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Hakkında 'silahla yağma' suçundan 10 ila 15 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açılan sanık Fatih E.'nin yargılanmasına Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Daha önce maddi sıkıntı içerisine düşünce aynı bankadan kredi çektiğini belirten Fatih E., "Maaşımdan kredi borcuma yapılan kesintiden geriye kalan 320 lirayla geçinmeye çalışıyordum. Maddi sıkıntılar sebebiyle psikolojim bozulmuştu. Olay günü de kredi başvurum kabul edilmeyince moralim bozuldu. Bir anda karar verdim. Bana getirilen 30 bin liranın içerisinden 15 bin lirayı aldım. Çıktıktan sonra ara sokaktaki camiye gittim. Yaptığımın çok kötü bir davranış olduğunu düşünerek namaz kılmaktan vazgeçip dışarı çıktım. Bakkaldan sigara alırken gördüğüm polislere elimdeki parayla giderek teslim oldum" dedi.

Duruşmaya katılan banka müdürü Seyhun İşgüzar Batuş'tan özür dileyen sanık Fatih E., "Ben istesem taksiye veya otobüse binip kaçabilirdim. Kendim teslim oldum. Müdire hanımdan özür diliyorum. Kendisine zarar verme kastım ve amacım yoktu" ifadelerini kullandı.

Bankanın kadın şube müdürü Seyhun İşgüzar Batuş ise, sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.

Dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşma ertelendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber