Karanlık yolculuk faciayla noktalandı: 2 ölü

Söke'de meydana gelen trafik kazasında seyir halindeki araç, aydınlatması olmadan önünde seyreden motosiklete çarptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2013 01:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karanlık yolculuk faciayla noktalandı: 2 ölü

Söke'de meydana gelen trafik kazasında seyir halindeki araç, aydınlatması olmadan önünde seyreden motosiklete çarptı. Motosiklette bulunan karı kocanın hayatını kaybettiği kazada, araç sürücüsü hafif yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Söke-Kuşadası karayolu Yaylaköy girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Söke'den Kuşadası yönüne giden A.C.S yönetimindeki 09 SE 211 plakalı araç, aynı yöne seyretmekte olan ve her hangi bir aydınlatması bulunmayan Süleyman Harmandar (43) yönetimindeki 09 AD 098 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen motosikletin üzerinden karayoluna fırlayan Süleyman Harmandar ve eşi Emel Harmandar (41) olay yerinde hayatını kaybetti. Aracının hava yastığı açılan sürücü A. C.S ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Söke'ye bağlı Nalbantlar köyünde yaşayan Süleyman ve Emel Harmandar çiftinin cenazeleri otopsi için Söke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza mahallinde tedavisi yapılan sürücü A.C.S., ifadesi alınmak üzere jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber