Güpegündüz gaspçıların saldırısına uğradı

Nazilli'de 76 yaşındaki Müşerref Kayıkçı'ya arkadan yaklaşarak boynundan tutan iki gaspçı, yaşlı kadının kolundaki bilezikleri zorla çıkartarak kayıplara karıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2013 22:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Güpegündüz gaspçıların saldırısına uğradı

Olay, Sümer Mahallesi 212 Sokak üzerindeki müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; zihinsel engelli kızıyla birlikte yaşayan Müşerref Kayıkçı'nın açık bıraktığı kapıdan eve giren iki gaspçıdan biri arka bahçede çiçek diken Kayıkçı'nın arkasından yaklaştı. Boynunun sıkılmasıyla hareketsiz kalan yaşlı kadına yaklaşan diğer şüpheli, Kayıkçı'nın kolundan 3 adet bileziği zorla çıkarttı. Bilezikleri alan gaspçılar, sokak aralarından kaçarak izlerini kaybettirdi. zorlama sonucu kolunda sıyrıkar oluşan Kayıkçı, çığlıklar atarak komşularından yardım istedi. Yaşadığı şoku uzun süre atlatamayan Müşerref Kayıkçı, güçlükle polise eşkal vermeye çalıştı.

Olay anında çok korktuğunu için şüphelilerin yüzlerine bakamadığını belirten Kayıkçı; "Bahçede çiçek dikerken iki çocuk arkamdan birisi kafamı geriye doğru çekti. Diğeri kolumdaki bilezikleri 'çıkar, çıkar' diyerek zorla aldı. 'İmdat' diyeceğim ama ağzımı kapattı. Çok korktuğum için yüzlerine bile dikkat edemedim ama giyimleri iyiydi. 3 bileziğimi aldılar kolumu sıyırayım derken, kolumu yaraladılar. Zihinsel engelli kızım var, devamlı içeri girip çıkıyordu sanırım kapı açıktı. Kim yaptı bilmiyorum, şüphelendiğim biri de yok" dedi.

Mahalle sakinleri tarafından sakinleştirilen ve daha sonra polis ekiplerice karakola götürülmek istenen Müşerref Kayıkçı, yaşadığı şok nedeniyle evin anahtarının yerini hatırlayamadı. Evi ve engelli kızını komşularına emanet eden Kayıkçı, ifade vermek için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber