Adana'da önce taciz, sonra gasp etti

Adana’da gece otogarda uyuyan 16 yaşındaki çocuğa bıçak zoruyla tacizde bulunmak isteyen ve çocuğun telefonunu gasp eden şahıs yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2013 13:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana'da önce taciz, sonra gasp etti

Adana'da gece otogarda uyuyan 16 yaşındaki çocuğa bıçak zoruyla tacizde bulunmak isteyen ve çocuğun telefonunu gasp eden şahıs yakalandı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'nden meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki S.H., çalışmak için Van'dan Adana'ya geldi. Gece olduğu için akrabalarının yanına gidemeyen çocuk, otogarda uyumaya başladı. Çocuğun yanına gelen İzzet E. (24), bıçak çekerek "Benimle gel" diye çocuğu uyandırdı. Bunun üzerine çocuk, İzzet E. ile birlikte gitmek zorunda kaldı. Zanlı çocuğa cinsel tacizde bulunmak istedi ancak çocuk, "Sana telefonumu vereyim, bana tacizde bulunma" dedi. Bunun üzerine çocuğun cep telefonunu alan zanlı, ancak onu da götürmek istedi. S.H'nin özel güvenlik elemanlarını görüp, "Beni kurtarın" diye bağırması üzerine özel güvenlik elemanları zanlıyı yakaladı. Olay yerine polis de çağrıldı. Gözaltına alınarak emniyete getirilen zanlının suçlamaları kabul etmeyerek, "Parasız kalmış, ben de cep telefonunu satın aldım" dediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber