Danışmaz 'Ne Mutlu Türküm' tabelasının kaldırılmasına tepki gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, 12 Kasım Düzce depreminin 14’üncü yıldönümü dolayısı ile hüzünlü olduklarını dile getirirken, Diyarbakır’da “Ne mutlu Türküm” tabelasının kaldırılmasını eleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2013 23:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Danışmaz 'Ne Mutlu Türküm' tabelasının kaldırılmasına tepki gösterdi

İl Başkanı Danışmaz düzenlediği basın toplantısıyla gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Danışmaz, "Bugün biliyorsunuz 12 Kasım Düzce depreminin 14'üncü yıldönümü. Bu vesile ile cenabı Allah'ın bir daha böyle depremler Düzce'ye diğer illere dünya'da hiçbir kimseye gelmemesi dileği ile depremde şehit olmuş insanlarımızın ruhu şad olsun, mekanları cennet olsun. Onlara dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Şu anda sürekli inşaatların çoğalmasından dolayı 1999-2002 koalisyon hükümetinin almış olduğu karar ile yapı denetim firmalarının kurulması, inşaatların yapı denetim tarafından denetlenmesi, sağlıklı bir şekilde yapılması, binaların artık sağlıklı bir şekilde depreme hazırlıklı bir şekilde yapılması da bizi bir nebze olsun yaşanacak olan depremlere karşı gönlümüzü ferah tutmuş oluyor. Bu vesile ile 12 Kasım deprem yıldönümünü bir daha böyle acılar yaşamamak adına hepimizin başı sağ olsun diyorum. Allah gani gani rahmet eylesin bir daha böyle şeyler yaşamayalım" dedi.

Danışmaz şunları söyledi; "2 gün önce ne acıdır ki hep beraber ekran başında izledik gördük. Diyarbakır'da herkesin övünç kaynağı olarak asmış olduğu 'Ne Mutlu Türküm' tabelasının kaynaklar ile kesilerek yere indirilmesini. Ne mutlu Türküm yazılarını kaldırması bu ülkede yaşayan ben Türküm diyen bütün vatandaşları rahatsız etmiştir. Derinden yaralamıştır. İnşallah 2014 yerel seçimlerinde bu ülkede yaşayan alt etnik kimliği her ne olursa olsun hepimizin Türk olduğunu, Türk kimliği altında yaşadığımızı Türk kimliğinin kimsenin bozamayacağını, aramıza nifak sokulamayacağını, birlik beraberlik kardeşliğimizi bozamayacağını, tüm kamuoyuna, iktidara mutlaka gösterecektir. Göstermesi de gerekiyor. Bunu ümit ve temenni ediyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber