Yaralı kadın kendisine çarpan sürücü ile tartıştı

Konya'da elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan kadın, yerde yatarken kazaya karışan otomobil sürücüsü kadınla tartıştı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2013 16:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yaralı kadın kendisine çarpan sürücü ile tartıştı

Konya'da elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan kadın, yerde yatarken kazaya karışan otomobil sürücüsü kadınla tartıştı.

Kaza, merkez Selçuklu ilçesi Nalçacı Caddesi Kule Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Derya Yanar (30) elektrikli bisikletle yaya geçidinin olduğu yerden karşıya geçmek istedi. Bu sırada Kule Caddesi'nden Dilek Ö. (23) idaresindeki 42 BTP 38 plakalı otomobil ile Ahmet Demir B. (26) idaresindeki 42 DDJ 68 plakalı araç, Yanar'ın kullandığı elektrikli bisikletle çarpıştı. Kazada bisikletten yere düşen Derya Yanar yaralandı. Vatandaşların yardım ettiği Yanar, ambulans beklerken otomobil sürücüsü Dilek Ö. ile tartıştı. Yanar, "Ambulansın geldiğini görmüyor musunuz siz?" derken, Dilek Ö., "Biz o sırada yürümüştük" diyerek kendini savundu. Kısa süren tartışmanın ardından Yanar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili polise bilgi veren Dilek Ö., "Ben fren yaparken hanımefendi önüme atladı, kameralarda da vardır" dedi. Bu sırada bir vatandaş, "Şahit var, lütfen itiraz etmeyin, kameralar var" diye konuştu. Bunun üzerine Dilek Ö.'nün "Bir saygı gösterin" demesi üzerine vatandaş, "Ben konuşurum, ben vatandaşım" diyerek tepki gösterdi.

Görgü tanığı da, yoldan geçen ambulansın siren sesi nedeniyle bisikletli kızın hareket etmesi sonucu diğer araçlara çarparak dengesini kaybedip düştüğünü söyledi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber