Düzce'de jandarmadan uyuşturucu baskını

Düzce İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat, KOM ve Konuralp Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, içlerinde üniversiteli öğrencilerin de bulunduğu Esençam köyünde bir eve baskın yapıldı. Yapılan baskında uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2013 09:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Düzce'de jandarmadan uyuşturucu baskını

Düzce İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat, KOM ve Konuralp Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, içlerinde üniversiteli öğrencilerin de bulunduğu Esençam köyünde bir eve baskın yapıldı. Yapılan baskında uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Düzce İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat, KOM ve Konuralp Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, uzun süredir Esençam köyünde uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan şahısları takibe almıştı. Takip sonucunda dün gece yapılan operasyonda içlerinde üniversite öğrencilerinin de bulunduğu uyuşturucu partisinde A.A., N.B. ve S.P. gözaltına alındı.

Yapılan baskında 1 kilogram toz esrar, yarım kilogram kubar esrar, çok sayıda Jamaika otu, ecstasy, yüksek miktarda kenevir tohumu, uyuşturucu kullanımına yarayan kova, 1 silah ve 5 adet kesici alet ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber