Tecavüzcü Yüzbaşıyı 4 çocuk teşhis etti

Haber Giriş : 06 Nisan 2006 06:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bahçelievler 12 yaşındaki çocuğa tecavüz girişimi sırasında yakalanan ve dün mahkemeye sevk edilen yüzbaşıyı, 4 kız çocuğu daha teşhis etti.

Bahçelievlerde 12 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla mahalle sakinleri tarafından linç edilmek üzereyken polis tarafından yakalanan 32 yaşındaki Yüzbaşı B.A. tutuklandı. Aralarında 6 yaşındaki bir kızın da bulunduğu 6 küçük kıza tecavüz etmekle suçlanan yüzbaşı Bülent A. savcılıktaki ifadesinde susma hakkın kullandı. Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen Bülent A. tutuklu yargılanacak.

YYÜZBAŞI RAPORLUYMUŞ

Hadımköy 1. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda bölük komutanı olan ve bir süre önce depresyon nedeniyle rapor aldığı öğrenilen Piyade Yüzbaşı B.A'yı yaşları 11 ile 13 arasındaki 4 kız tarafından da teşhis edildi. Bu mağdurlardan alınan sperm örneklerinin de aynı kişiye ait olduğu tesbit edildi. Yüzbaşı Bülent A'nın ayrıca, Beylikdüzü'nde tecavüz edildikten sonra vahşice katledilen Nigar Şahin olayı ile ilgili bağlantısı araştırılıyor.

LİNÇTEN POLİS KURTARDI

Yüzbaşının Bahçelievler'deki linç olayına ilişkin ifade veren 12 yaşındaki küçük kızın babası Y.A., "Bülent A. küçük bir kıza tecavüze yelteniyormuş. Küçük kızın bağırması üzerine apartmanda olan başka bir çocuk hırsız var diye bağırmaya başladı. Şahsı çok sayıda kişi darp ederken olay yerine gelen polis Bülent A.'yı polis otosuna koydu. Ancak hırsız değil de sapık olduğunu duyunca tekrar araçtan çıkarıp dövmeye başladık" diye konuştu.

yenişafak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber