Başkan Yıldırım festivalde gençlerle birlikte oynadı

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Uğur yıldırım, 4. Mersin Narenciye Festivali kapsamında açtıkları stantta gençlerle birlikte oynadı, vatandaşlara narenciye suyu dağıttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2013 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Yıldırım festivalde gençlerle birlikte oynadı

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Uğur yıldırım, 4. Mersin Narenciye Festivali kapsamında açtıkları stantta gençlerle birlikte oynadı, vatandaşlara narenciye suyu dağıttı.

Festivalin renkli stantlarından birini oluşturan Mezitli Belediyesi, ziyaretçilerin de yoğun olarak uğradığı stantlardan biri oldu. Dans grupları Mersinli gençlerin birlikte oynadığı stantta, Belediye Başkanı Yıldırım ile başkan yardımcıları da bu coşkuya kendilerini kaptırarak, gençlerle birlikte göbek attı. Mezitli Belediye standında limon, greyfurt ve portakaldan oluşan hayvan figürleri halkın ilgi odağı olurken, ziyaretçilere 3 ton portakal suyu ikram edildi, çocuklara da balon ve uçurtma dağıtıldı. Başkan Yıldırım da festivalin ikici gününde konuklara portakal suyunu kendisi ikram etti. İki gün boyunca standı ziyaret eden vatandaşlarla sohbet eden Yıldırım, Mezitli Belediyesi halk oyunları ekibi, sanatevi Türk Halk Müziği Korosu ve Kosova ekibinin seslendirdiği türkülerle oyun havalarına eşlik etti.

Yıldırım, festivalle ilgili yaptığı açıklamada, her yıl daha iyi organizasyon sağlandığını belirterek, gelecek yıllarda çok daha geniş kitlelere hitap edileceğini, Mersin'in gerçek yüzünün Türkiye ve dünya kamuoyunda daha iyi yansıtacağına inandığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber