Tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Sitespor Kulübü, Hekimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hekimoğlu’nun bağışladığı tekerlekli sandalyeleri , ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2013 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine ulaştı

Sitespor Kulübü, Hekimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hekimoğlu'nun bağışladığı tekerlekli sandalyeleri , ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı.

Site Spor Kulübü yürüme engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Ziyaretinde engelli vatandaşlarla yakından ilgilenen Site Spor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, yaptığı açıklamada,"Öncelikle buradan tekrar Sayın Selami Hekimoğlu'na teşekkür ederim. Bizleri kırmadı. Umarım diğer duyarlı iş adamlarımıza örnek olur. Unutmamalıyız ki, her sağlıklı birey bir engelli adayıdır.Site Spor Kulübü olarak her fırsatta engelli vatandaşlarımızın yanında olacağız. Site Spor Kulübü yalnızca bir spor kulübü değildir. Bir sivil toplum örgütüdür" dedi.

"PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK"

Sitespor olarak projelerinin devam edeceğini belirten Karamehmetoğlu " İmkanlarımız doğrultusunda bizleri sosyal sorumluluk projelerinde daha çok göreceksiniz. Planladığımız ve üzerinde çalıştığımız bir çok sosyal sorumluluk projemiz var. Umarım bir çoğunu önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. İnanıyorum ki büyük Site Spor camiası bizleri yalnız bırakmayacak ve dayanışmanın neleri başarabileceğini ispatlayacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber