AKP'li Göktaş ile Ali Coşkun birbirine girdi

Haber Giriş : 12 Nisan 2006 06:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Meclis Grubu toplantısı öncesinde Sanayi Bakanı Ali Coşkun'un yanına giden Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Sanayi Bakanlığı Müsteşarı Adem Şahin'den Fiskobirlik'le ilgili bilgi istediğini ancak kendisine bu bilginin verilmediğini söyledi. Sanayi Bakanı Ali Coşkun da, 'Ne öğrenmek istiyorsan benden iste' cevabı verince bakan ve milletvekili arasında tartışma çıktı.

Göktaş'ın eleştirilerini dinleyen Başbakan Erdoğan, 'Ali Bey çık bu iddialara yanıt ver. Ama Kemalettin Bey, Ali Bey'den alamadığın bilgileri Maliye'den almışsın, daha ne istiyorsun?' dedi. Sanayi Bakanı Ali Coşkun, 'Müsteşarıma haksızlık yapılıyor. Kendisi bilgi verdiği halde, bir de belgesi kendisinden isteniyor. O belgeler devletin resmi ve gizli belgeleridir. Kendisine verilmemesini ben emrettim. Kendisini dışarı davet ederken, kavgaya davet etmedim, herkesin huzurunda tartışmamak için söyledim. Şaka yaptım. O yanlış anladı' diyerek kendisini savundu.

Başbakan Erdoğan, 'Bu tür sorunları kendi aranızda çözmeye kalkmayın. Eğer bakanlarımızla ilgili bir sıkıntınız varsa, beni her yerde bulabilirsiniz. Ancak Kemalettin Bey'in bahsettiği üretici birlikleri konusunda benim de bazı duyumlarım var, oradaki atamaları bir de ben inceleteceğim. Bazı sıkıntılar olduğu görülüyor' dedi.

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber