Arkadaşları Aslıhan'ı unutmadı

24 Ekim’de Isparta’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 31 Ekim’de yaşamı yitiren ve memleketi Akçakoca’da toprağa verilen Aslıhan Cingirt’in kabrini Tıp Fakültesinden öğretim üyeleri ve arkadaşları ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2013 21:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Arkadaşları Aslıhan'ı unutmadı

Öğrenimine devam ettiği Isparta'da geçirdiği trafik kazası nedeniyle yaşamını yitiren Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. Sınıfta öğrenimine devam eden arkadaşları ve öğretim üyeleri Aslıhan Cingirt'i unutmadı.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan acılı baba 1.Sınıf Emniyet Müdürü Avni Cingirt "Okumakta olduğu Süleyman Demirel Üniversitesi tıp fakültesine giderken 24 Ekim 2013 tarihinde trafik kazası sonucu yaralanan ve 31 Ekim 2013 tarihinde ebedi aleme uğurladığımız merhume bircik kızımız Aslıhan Cingirt'in Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okuyan yaklaşık 30 arkadaşı ve öğretim görevlileri ile birlikte acımızı paylaşmak, merhume kızımız Aslıhan'ın kabri başında dua etmek için Akçakoca'ya geldiler. Sınav dönemlerinde olmalarına, yorucu uzun yolculuğa rağmen merhume biricik kızımız Aslıhan'ın acısını paylaşmak ve kabrini ziyaret ederek dua etmek için gelen tüm arkadaşlarına, Süleyman Demirel Üniversitesi rektörüne ,tıp fakültesi Dekanına, tıp fakültesi öğretim görevlilerine ailem adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber